Eva Weel Skram

SPILLER: Lørdag 23. juni
NÅR: Hovedscenen kl. 14.30

Kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har Eva Weel Skram hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på «Hver Gang Vi Møtes» , der sang hun seg inn i mangt et hjerte blant annet med sin nydelige versjon «Evig Eies (kun et dårlig rykte)» komponert av Henning Kvitnes.

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist, Thomas Stenersen, allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. På samvittigheten har hun blant annet to utsolgte hus i Operaen i Oslo, utsolgt sentrum scene samt fulle  konserthus over hele landet.

2016  ble toppet med tittellåten «Selmas Sang» til NRKs nye juleklassiker «Snøfall», som ble meget populær i de tusen hjem og som  allerede er på vei til å bli en moderne juleklassiker.

Med seg på turné  har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som slippes våren 2018 og  som man allerede har fått en  forsmak på med singlene  Hold meg og  Berre La meg vær ,  i tillegg har hun med seg  utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen, så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelige stemme er det bare å glede seg til konsert.

«Det var bare wow!»

Henning Kvitnes | Hver gang vi møtes