Charlie Rackstead

SPILLER: Fredag 22. juni
NÅR: Hovedscenen kl. 00.15

Fredag 22. juni 2018 står Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers fra Minnesota på Rondaståks hovedscene.

Etter to år med utstrakt turnering på kryss og tvers i Norge, takket Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers for seg og reiste hjem til Sticklesbergen i Minnesota. Det var det kyr som skulle melkes, barn som trengte nye sko og generelt forsmådde koner og kjærester. Det var uvisst om, og eventuelt når Norsk-Amerikanerne ville vende tilbake til gamlelandet.

Men når sant skal sies, er ikke akkurat Sticklesbergen noen pulserende kulturmetropol full av spennende sanseinntrykk. Det er flatt, monotont og for det meste bebodd av kyr, så det tok ikke lang tid før det begynte å rykke i taktføtter og banjofingre igjen. Og etter å ha spilt i gravølet til radioprogammet Lønsj i NRK P1, hvor bandet i sin tid ble oppdaget, bestemte gutta seg for at det var pause nok.

 

I sommer legger de ut igjen, med nye og gamle Norske klassikere i bagasjen. I velkjent drivende country og bluegrass-stil hyller de vårt nasjonale pop og rock-arvesølv på den måten bare CR&TSR kan. Imponerende presise oversettelser og fremragende musikalske arrangementer, samt en særdeles velutviklet showmanship og humoristisk sans, gjør en aften med Rackstead & co til en countryopplevelse langt utenom det vanlige. En herlig blanding av skjemt og moro, og blodig musikalsk alvor.

Vi gleder oss å få besøk av denne gjengen!