Fredag 22. juni 2018 står Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers fra Minnesota på Rondaståks hovedscene.

Etter to år med utstrakt turnering på kryss og tvers i Norge, takket Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers for seg og reiste hjem til Sticklesbergen i Minnesota. Det var det kyr som skulle melkes, barn som trengte nye sko og generelt forsmådde koner og kjærester. Det var uvisst om, og eventuelt når Norsk-Amerikanerne ville vende tilbake til gamlelandet. Men når sant skal sies, er ikke akkurat Sticklesbergen noen pulserende kulturmetropol full av spennende sanseinntrykk. Det er flatt, monotont og for det meste bebodd av kyr, så det tok ikke lang tid før det begynte å rykke i taktføtter og banjofingre igjen. Og etter å ha spilt i gravølet til radioprogammet Lønsj i NRK P1, hvor bandet i sin tid ble oppdaget, bestemte gutta seg for at det var pause nok.

I sommer legger de ut igjen, med nye og gamle Norske klassikere i bagasjen. I velkjent drivende Country og bluegrass-stil hyller de vårt nasjonale pop og rock-arvesølv på den måten bare CR&TSR kan. Imponerende presise oversettelser og fremragende musikalske arrangementer, samt en særdeles velutviklet showmanship og humoristisk sans, gjør en aften med Rackstead & co til en countryopplevelse langt utenom det vanlige. En herlig blanding av skjemt og moro, og blodig musikalsk alvor.

Vi gleder oss å få besøk av denne gjengen!

Mer fra Rondaståk

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Lørdag 23. juni står hun på Rondaståk sin hovedscene!

Her kommer vinteren!

Like sikkert som at vinteren kommer hvert år er at Valentourettes gjester Fjellfestivalen Rondaståk! Disse gutta trenger egentlig ingen introduksjon! Valentourettes speller Jokke og det har dem gjort på Rondaståk hvert eneste år siden oppstarten i 2014.

Trøndersk hverdagspoesi fra Charlotte Audestad

Charlotte Audestad er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim. Lørdag 23. juni tar hun derimot turen til Rondaståk! Charlotte beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor.

Violet Road til Rondaståk!

Etter ett år i dvale er Violet Road klare for å turnere igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt. Lørdag 23.juni besøker dem Rondaståk!

Rondaståk vant!

Utdelingen foregikk på Parkteateret i Oslo, og Rondaståk var nominert i kategorien «Årets nykommer 2016».

Vær obs på falske billetter

Med utsolgt festival så var det dessverre et tidsspørsmål. Vi er nå gjort oppmerksom på et tilfelle der det er forsøkt svindlet med Rondaståk-billetter.