Fredag 22.juni 2018 entrer et av de mest originale skuddene på det norske hiphoptreet Rondaståk sin hovedscene.

Bandet har langt på vei funnet opp sin egen sjanger i skjæringspunktet mellom hip-hop og visesang, og derfra etablert seg som et liveopplevelse av de sjeldne.

Se Sinsenfist sin nyeste musikkvideo «100% FIST» her!

Med gode låter, underfundige tekster og glimt i øyet skiller de seg markant ut på den norske hiphopscenen.

De seks gutta kombinerer bandformatet med god gammaldags hiphop, pluss en raus knivsegg med showmanship (og flerstemt sang!).

Denne forfriskende blandingen gjør at de når ut til et bredt publikum, enten det i bygd eller by. Dette har resultert i en stadig voksende fanskare av fistere og fisterinner.

Bandet, som er blitt kalt det nye Klovner i Kamp, har siden sin første konsert på Slottsfjellfestivalen 2013 turnert både her til lands og hos söta bror, og fått ry på seg som et solid liveband som får deg både til å riste på rompefjøra og trekke på smilebåndet!

I 2018 slipper de det etterlengtede albumet ”Mount Fistmore”. Gjør dere klare for en legendisk konsertopplevelse på Kvamsfjellet fredag 22.juni 2018!

Mer fra Rondaståk

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Lørdag 23. juni står hun på Rondaståk sin hovedscene!

Her kommer vinteren!

Like sikkert som at vinteren kommer hvert år er at Valentourettes gjester Fjellfestivalen Rondaståk! Disse gutta trenger egentlig ingen introduksjon! Valentourettes speller Jokke og det har dem gjort på Rondaståk hvert eneste år siden oppstarten i 2014.

Trøndersk hverdagspoesi fra Charlotte Audestad

Charlotte Audestad er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim. Lørdag 23. juni tar hun derimot turen til Rondaståk! Charlotte beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor.

Violet Road til Rondaståk!

Etter ett år i dvale er Violet Road klare for å turnere igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt. Lørdag 23.juni besøker dem Rondaståk!

Rondaståk vant!

Utdelingen foregikk på Parkteateret i Oslo, og Rondaståk var nominert i kategorien «Årets nykommer 2016».

Vær obs på falske billetter

Med utsolgt festival så var det dessverre et tidsspørsmål. Vi er nå gjort oppmerksom på et tilfelle der det er forsøkt svindlet med Rondaståk-billetter.