Tekst: TOR LARSEN | dolen.no

Utdelingen foregikk på Parkteateret i Oslo, og Rondaståk var nominert i kategorien «Årets nykommer 2016».

Stor annerkjennelse

Dette ble en ekstra fjær i hatten for festivalen på Kvamsfjellet. De to eierne av festivalen, Ole Jakop Grauphaugen og Pål Torsgård, kunne gå den røde løperen for å ta i mot prisen «Årets nykommer 2016»- i kamp med flere festivaler fra hele landet. Prisen gir både stor anerkjennelse og god markedsføring. De får også æren av å dele ut prisen til neste års nykommer blant festivalarrangørene i landet.

– Helt rått, sier de to festvialgründerne som deler prisen og anerkjennelsen med alle sine medarbeidere og festivalpublikummet som besøker Rondaståk.

Mer fra Rondaståk

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Lørdag 23. juni står hun på Rondaståk sin hovedscene!

Her kommer vinteren!

Like sikkert som at vinteren kommer hvert år er at Valentourettes gjester Fjellfestivalen Rondaståk! Disse gutta trenger egentlig ingen introduksjon! Valentourettes speller Jokke og det har dem gjort på Rondaståk hvert eneste år siden oppstarten i 2014.

Trøndersk hverdagspoesi fra Charlotte Audestad

Charlotte Audestad er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim. Lørdag 23. juni tar hun derimot turen til Rondaståk! Charlotte beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor.

Violet Road til Rondaståk!

Etter ett år i dvale er Violet Road klare for å turnere igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt. Lørdag 23.juni besøker dem Rondaståk!

Vær obs på falske billetter

Med utsolgt festival så var det dessverre et tidsspørsmål. Vi er nå gjort oppmerksom på et tilfelle der det er forsøkt svindlet med Rondaståk-billetter.