Tekst: KARIN DOSETH | gd.no

– Det har vært en trend på fjellfestivaler de siste årene at du skal ha det nyeste, det dyreste og de siste fargene. Nå vil vi sende et signal om det motsatte. Kom som du er og bruk det du har, sier Goro Rykhus, styremedlem i Rondaståk.

Hun ønsker seg en mer miljøbevisst festival og en holdningsendring som kan gi ringvirkninger til Festival-Norge. Derfor vil festivalen sette søkelys på miljøbevissthet og gjenbruk.

Les også: Solgte 1000 Rondaståk-billetter på sju minutter

Holdningsskapende

– Jeg er imponert over at festivalen tenker på denne måten. Det sier noe om holdninger og verdier det er verdt å tenke på. Det er stor stas å bli spurt om å være med på et så spennende prosjekt. Vi gleder oss til å fylle opp en lastebil og fyke til fjells, sier Hege Riise, butikkleder på Fretex Lillehammer.

Riise fikk samme henvendelse i fjor vår, men ville ha bedre tid på seg til å lage et godt tilbud.

I fjor hadde en sportsbutikk stand på festivalen. Det er mulig det blir slik i år også, og da kun for å supplere gjenbruksbutikken.

Mer fra Rondaståk

Rondaståk vant!

Utdelingen foregikk på Parkteateret i Oslo, og Rondaståk var nominert i kategorien «Årets nykommer 2016».

Vær obs på falske billetter

Med utsolgt festival så var det dessverre et tidsspørsmål. Vi er nå gjort oppmerksom på et tilfelle der det er forsøkt svindlet med Rondaståk-billetter.