Mange har nok sunget av full hals til låta «Slepp me te» i de sene nattetimer – som oftest spillt av dølarockbandet Baksia, men også de senere årene av flere unge trubadurer i Gudbrandsdalen. Det mange ikke vet er at denne udødelige låta er den beskjedne Arild Skar´s verk. Sør-frøningen skrev «Slepp me te» en gang tidlig på 80-tallet.

Arild Skar har vært en del av musikkmiljøet i Gudbrandsdalen i nærmere 40 år og er en av pionerene i miljøet rundt legendariske Baksia som startet opp i 1975, men han har aldri vært med i bandet, slik mange tror. Han er barndomskamerat av Trond Halle i Baksia, og var med i visegruppa Drivstoff sammen med flere av medlemmene og har også opptrådt med eget band og som trubadur i mange år.

Arild Skar har gitt ut to album, «Langt frå by´n» og «Langs laugen».

Hør Arild Skar på Spotify – klikk her!

Arild besøkte Rondaståk også i 2015 og vi er glade for at han på nytt vil spille sine låter på ekte fronsdialekt i vår teltscene lørdag 23.juni

Mer fra Rondaståk

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Lørdag 23. juni står hun på Rondaståk sin hovedscene!

Her kommer vinteren!

Like sikkert som at vinteren kommer hvert år er at Valentourettes gjester Fjellfestivalen Rondaståk! Disse gutta trenger egentlig ingen introduksjon! Valentourettes speller Jokke og det har dem gjort på Rondaståk hvert eneste år siden oppstarten i 2014.

Trøndersk hverdagspoesi fra Charlotte Audestad

Charlotte Audestad er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim. Lørdag 23. juni tar hun derimot turen til Rondaståk! Charlotte beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor.

Violet Road til Rondaståk!

Etter ett år i dvale er Violet Road klare for å turnere igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt. Lørdag 23.juni besøker dem Rondaståk!

Rondaståk vant!

Utdelingen foregikk på Parkteateret i Oslo, og Rondaståk var nominert i kategorien «Årets nykommer 2016».

Vær obs på falske billetter

Med utsolgt festival så var det dessverre et tidsspørsmål. Vi er nå gjort oppmerksom på et tilfelle der det er forsøkt svindlet med Rondaståk-billetter.