Vi er stolte over å kunne samarbeide med Rondaneguiden, som neste år tilbyr to fantastiske fotturer som begge har Rondaståk som endelig turmål. De kaller det «neste sommers store fjellvorspiel», og vi kunne ikke vært mer enig. Begge turene tar deg gjennom noe av den flotteste naturen Norge har å by på. Mellom etappene henter man seg inn med god drikke, utsøkt mat av ureiste råvarer, peisvarme, sosialt fellesskap og kanskje en time i badestampen.

Det er flere som har meldt seg på allerede, men det finnes fortsatt noen ledige plasser. Begrenset antall og førstemann til mølla!

Se Rondaneguiden sin Facebook-side eller følg linkene under. Festivalpass til Rondaståk inngår i prisen.

Vil du være med på sommerens vakreste eventyr, som avsluttes på Rondaståk? Meld deg på før det er for sent!

Mer fra Rondaståk

Ask Carol

De har spilt på verdens største musikkfestival i Austin, Texas og gjort turnéer i Japan, Sør Korea og Filippinene. I 2019 står Ask Carol på scenen på Rondaståk!

«Du fortenar ein som meg!»

Vi fortjener ALLE en som Daniel Kvammen, og endelig kommer han til Rondaståk!
Hans herlige repertoar vil få oss til å danse, nyte og kanskje tørke en tåre eller to. 

SpareBank 1 Gudbrandsdal hovedsponsor i tre nye år

Vår lokalbank har hatt trua på oss fra oppstarten og vært en viktig bidragsyter til at Rondaståk har kommet dit vi er i dag. Med Sparebank1 Gudbrandsdal videre med på laget, har vi med oss en samarbeidspartner som brenner for utvikling i regionen vår.

Trang Fødsel til Rondaståk

Som vi gleder oss! Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. I 2019 står de på scena på Rondaståk.

Oktoberfest Vinstra

Det nærmer seg! 22. september står Rondaståk som teknisk arrangør da Vinstra får sin helt egen Oktoberfest! Vinstrahallen skal forvandles til en tysk ølhall med langbord, ompaorkester, godt øl og deilig mat.

Abaris med på laget

Vi er så heldige å ha Abaris med som sponsor. Abaris er motoren du trenger for å bygge innovative IT-løsninger innen mobilitet, betaling, stordata og kunstig intelligens.

Wasted fra Sør-Fron er klare!

Wasted har i mange år vært mest kjent som et coverband med høy partyfaktor, men ga i 2016 ut debutalbumet sitt Ready To Roll med 12 egenskrevne og egenproduserte låter.

Sommerens heftigste rockeinjeksjon!

The Largo er et debuterende band stasjonert i Oslo. Deres første langspiller er underveis med planlagt release høsten 2018. Den er spilt inn i Malabar Studio med produsent Christer Knutsen og deres første singel «Big Black Hole» ble sluppet 15. september 2017.

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Lørdag 23. juni står hun på Rondaståk sin hovedscene!

Her kommer vinteren!

Like sikkert som at vinteren kommer hvert år er at Valentourettes gjester Fjellfestivalen Rondaståk! Disse gutta trenger egentlig ingen introduksjon! Valentourettes speller Jokke og det har dem gjort på Rondaståk hvert eneste år siden oppstarten i 2014.

Trøndersk hverdagspoesi fra Charlotte Audestad

Charlotte Audestad er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim. Lørdag 23. juni tar hun derimot turen til Rondaståk! Charlotte beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor.

Violet Road til Rondaståk!

Etter ett år i dvale er Violet Road klare for å turnere igjen. Med nye strenger, nytt materiale og enorm spillelyst skal bandet slippe ny musikk og igjen reise landet rundt. Lørdag 23.juni besøker dem Rondaståk!

Rondaståk vant!

Utdelingen foregikk på Parkteateret i Oslo, og Rondaståk var nominert i kategorien «Årets nykommer 2016».

Vær obs på falske billetter

Med utsolgt festival så var det dessverre et tidsspørsmål. Vi er nå gjort oppmerksom på et tilfelle der det er forsøkt svindlet med Rondaståk-billetter.