Amanda Tenfjord

SPILLER: Fredag 16. juni
NÅR: kl. 20.30

Amanda Tenfjord har blitt rost opp i skyene av internasjonalt anerkjente medier som The Fader og New Musical Express (NME), og låtene hennes har reist verden over med global støtte fra Spotify og Apple, og TV-serier på Netflix og NRK. Bare dette i seg selv er imponerende, men legger vi til at dette var før den internasjonale finalen i Eurovision (8. plass), så forstår man raskt at det er noe stort på gang.

På live-siden har vi tidligere fått oppleve sunnmøringen holde imponerende konserter på en rekke konsertarenaer rundt om i Norge og Europa, både egne konserter og store supportturnéer – nå senest hvor hun åpnet for Madrugada foran 28.000 mennesker på Olympiastadion i Athen.

Selv om Tenfjords musikalske milepæler er mange, er «In Hindsight» utrolig nok hennes debutalbum, som hun slapp 21. november 2022. «In Hindsight» er utvilsomt et frisk pust og et strålende popalbum som både inneholder fengede og sterke pop-bangere, men også storslåtte og emosjonelle ballader som både gir gåsehud og som lar Amandas store stemme komme til sin rett.

Vi gleder oss enormt til å oppleve popfenomenet Amanda Tenfjord!

Amandas Spotify her.

Live opptreden hos Lindmo på NRK her.

Foto: Baard Lunde