Backstreet Girls

SPILLER: Fredag 21. juni
NÅR: TBA

Prøv å forestille deg en blanding av AC/DC, Rose Tattoo, Angel City og Ramones, og du får Backstreet Girls. I 2019 kommer de endelig til Rondaståk!

Backstreet Girls har siden starten på midten av åttitallet vært tro mot sitt konsept, sine fans og sine verdier. Deres energi og råslepne boogierock har gjort både platene og konsertene til opplevde milepæler for flere generasjoner norske musikere, og deres legendestatus ble tydelig da filmen om dem, «Tilbake til Muotathal», ble sendt på TV2 og fikk visninger på kinoer og filmfestivaler både i Norge og internasjonalt.

Rondaståk har tidligere samlet norsk rocks «de fire store». I følge Knut Schreiner, gitarist i Turbonegro, bør Backstreet Girls bli ansett som «den femte store». «De er det eneste og første bandet i Norge som har rendyrket den underkjente rockemusikken som oppstod midt mellom glamrock og punk, mellom Ziggy Stardust og Never Mind The Bollocks. Dette er folkelig, rett-fram Chuck Berry-rock med glitterrockens taktfaste stomp, framført av øltørste hooligans med fuglefrisyrer.»

Etter over 30 år i bransjen leverer de fortsatt 100% på scenen, med show og energi få band kan måle seg med. Dette gleder vi oss enormt til! Velkommen til fjells, Backstreet Girls!

Foto: Tina Pammer.

Jekk en øl. Plugg i forsterkeren. Elsk det du holder på med. Dette er ord som beskriver Backstreet Girls – etter 35 år i den norske rockbransjen.

Konsertanmeldelse | Buktafestivalen 2018