Blomst

SPILLER: Lørdag 18. juni
NÅR: 21:45

Trondheimsbandet Blomst, (nå Osloband), har siden 2010 skaffet seg en stor fanskare gjennom å levere et av landets beste liveshow, og har delt scene med blant annet Motorpsycho og Kaizers Orchestra.
Bandet fikk mye oppmerksomhet etter sine tre første singler. Anmeldelser til terningkast 5, listet på P3 og ble kåret til Ukas Urørt i november 2013. Og fra der har det bare gått oppover, med utallige konserter landet rundt. Debutalbumet som kom i 2015 fikk også strålende anmeldelser fra både norsk og utenlandsk presse.

I 2019 viste Blomst at de er et band med mer krutt på lager. De slapp andrealbumet «Blomst IL» på kvinnedagen, og anmelderne feiret med 5’er i Aftenposten, Klassekampen og andre medier. Med det sportsinspirerte uttrykket turnérer de rundt i hele Norge iført svettebånd, lagtrøyer og shorts. I Blomst IL stilles ingen krav til talent, da sporten er selve livet og ingen er helt klar over hva som er reglene. Låtene leveres med en stor dose garasjepunk-energi og dønn ærlige tekster.

Fremtiden til norsk rock er i de beste hender med band som Blomst. 

«Teppet falt da jeg traff midten av 20-åra. Det er så mye penger og makt å hente på å overbevise andre om at de ikke er nok. Det provoserer meg sterkt. Vi skjuler oss bak et glansbilde av et plaster. Her er det bare å rive av, og la det stå til.»

Ida Dorthea Horpestad | Vokalist, Blomst