Charlotte Audestad

SPILLER: Lørdag 23. juni
NÅR: Teltscenen kl. 15.45

Charlotte Audestad er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim.
Lørdag 23.juni tar hun derimot turen til Rondaståk! Charlotte beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor.

I mars 2013 gav hun ut sitt debutalbum «På feil si’ av vei’n» til strålende kritikker. Året etter kom  «Livet e fort kort te å bare ha det greit» som også fikk svært god mottakelse fra publikum og presse. I april 2016 slapp Charlotte sitt tredje soloalbum «Ni Nye» og i 2017 fikk hun Hitra kulturpris.

Se Charlotte Audestad sin «Vilt forelska» her!

Hitterværingen Charlotte Audestad er jenta som har gjort drømmen om å lage tekster og musikk til virkelighet. Hennes musikk er Trøndersk hverdagspoesi som setter seg på hjernen og inneholder alt fra bunnløs kjærlighetssorg til euforisk ekstase! Med sine svært billedlige berettelser, finnes det ei låt for enhver årstid og sinnsstemning. Hun synger ubesvært om de nære tingene i livet, og alt gjør hun på sin egen dialekt; trøndersk.

Humor, varme, alvor, lidenskap og selvironi er fem gode stikkord som beskriver tekstene hennes.

Charlotte er en fantastisk liveartist og leverer alltid det lille ekstra på scenen, i både større og mindre konstellasjoner. Som soloartist, i trioformat eller med et fabelaktig band i ryggen!