Katalysator

SPILLER: Torsdag 16. juni
NÅR: 23:45

Siden oppstarten har Katalysator vært land og strand rundt, fra Longyearbyen i nord til Skagen, DK i sør og gjort deres innlevende tribute til Åge Aleksandersen. De har også delt scene med artister som blant annet Dumdum Boys, Postgirobygget, DDE, Return, Stage Dolls, Staut, Valentourettes MM. 

Med utgangspunkt i hele diskografien til Aleksandersen har Katalysator plukket det beste, og gjort det til sitt eget, med umiskjennelig sound fra landskapet det originale Sambandet er i. Foruten flere plateutgivelser med Prudence, har Åge Aleksandersen gitt ut over 20 plater, både som soloartist og sammen med Sambandet. Gjennom sin karriere har han hatt en hel rekke hitlåter som har gått rett hjem hos publikum og blitt folkekjære sanger.

Det er med stor respekt Katalysator tolker Åges univers, både tekstmessig og musikalsk. Med egen fargelegging og fremførelse full av liv, dynamikk og innlevelse skaper Katalysator alltid stemning. En opplevelse av at bandet gir alt på scenen, og synes dette er moro, gir publikum en strålende konsert på små eller store scener!