Marion Ravn

SPILLER: Lørdag 18. juni
NÅR: 18:30

Tross hennes unge alder har Marion Ravn allerede lagt bak seg en 20 år lang karriere som artist, og har hatt stor suksess både i USA, Asia, Sør-Amerika og Skandinavia.
Hun slapp sitt første soloalbum i 2005, og endte på 1. plass på hitlistene i Japan med sangen «Break You». Hun har turnet verden rundt med Pink, Meat Loaf og Lionel Richie, vært dommer i X Factor og Idol, og blitt hedret i TV-programmet «Hver gang vi møtes» på TV2.

Hennes andre soloalbum, «Songs from a Blackbird», ble sluppet i 2013 og førte henne ut på hennes første soloturné. Allerede i 2014-2015 slapp hun dobbeltalbumet «Scandal Vol 1 og Vol 2» med en følgende Norgesturné.

I høst slapp hun sitt første norskspråklige debutalbum, «Mellom disse 4 vegger», som blir hennes første album på fire år. Hun har jobbet med Ola Gustafsson, som har produsert plater med Lars Winnerbäck og Melissa Horn.
Den første singelen «Tyv» kom i mai 2019, og påfølgende sommer slapp hun singelen «Fritt Fall» som VG’s anmelder kalte «et magesugende popmirakel» og ga terningkast fem.