Ankomst

Adresse festivalarena: Lokkarsletta 3, 2646 Gålå.

Fra Vinstra Vegpark er det ca. 14 km opp til festivalområdet, og fra Harpefoss ca. 19 km. Vinstra ligger ca. tre mil sør for Otta, Harpefoss ca. sju mil nord for Lillehammer.
Du kan også kjøre til Skeikampen og ta Peer Gyntvegen over fjellet derfra. Fra Skeikampen til Rondaståk må du regne ca. 1 time og 20 minutter kjøretid.

Behov for taxi?
Vinstra taxi: tlf. 61 29 04 40
Drosjesentralen Sør-Fron: tlf. 61 29 67 00
Kvam Taxi: tlf. 61 29 41 47

Overnatting

Telt/lavvo:  De fleste av våre gjester ligger i egne telt og lavvoer i campen tett på arenaen. Teltplass er inkludert i festivalbilletten. Tilgang på dusj, toaletter og (nesten) døgnåpen matservering.

Lavvo for utleie: I samarbeid med Aktiv i Lom tilbyr vi ferdig oppsatt lavvo med plass til åtte-ni personer (mest behagelig med seks-sju..). Prisen er kr. 4500,-. Send en mail til post@rondastak.no.

Svevetelt: Oppredd seng og frokost i tretoppene! Kontakt Marita i Eventyrlige Opplevelser på tlf. 90510068 eller send en mail til booking@eventyrligeopplevelser.no

Hytter: Kontakt vår samarbeidspartner Gålå Booking på booking@galabooking.no eller på tlf. 21422522.

Campingvogn/bobil: Gålå Alpin og Aktiv AS er eneste tilbyder av plasser til campingvogn/bil på Gålå. Plass bookes her. De vil også tilby transport for dere som bor der opp til festivalarenaen et par ganger i døgnet. Det er ca. 25-30 minutter å gå fra her til festivalarenaen.

Mat

Kortreist mat. Lokale råvarer. Dette er vi opptatt av på Rondaståk. I år skal både A Bite of Norway og HEV mette sultne festivalmager. Det er bare å glede seg!

Aldersgrense

Aldersgrense på Rondaståk er 18 år. Egne fargebånd for de over 20 år, som gir anledning til kjøp av brennevin.

Festivalkontor

Du vil til enhver tid finne folk som etter beste evne vil hjelpe deg med dine spørsmål. På nattestid etter serveringslutt kan denne være bemannet av Røde Kors og/eller vaktmannskaper – og ikke Rondaståk sine egne verter.

Akkreditering

For søknad om akkreditering, send e-post til post@rondastak.no.

Ikke tillatte ting

Ikke tillatt i teltcampen:
• Glassflasker
• Griller (kun på eget angitt område pga brannfare)
• Høyttalere med høyt lydnivå /soundbox
• Narkotiske stoffer og andre ulovlige rusmidler
• Her kunne vi satt opp en liste herfra til månen, men vi henstiller til å bruke sunt norsk bondevett – så går dette veldig bra!

Transport

Kollektivtransport: busser og tog til Vinstra stasjon/ Vinstra Vegpark. Derfra ca. 20 minutter opp til festivalområdet. 
Har du behov for taxi?

Vinstra Taxi: tlf. 61 29 04 40
Drosjesentralen Sør-Fron: tlf. 61 29 67 00
Kvam Taxi: tlf. 61 29 41 47

Parkering

Det er store parkeringsplasser litt bortenfor festivalområdet. Pris for parkering: kr. 70,- for korttid og kr. 60,- pr. dag hvis man står flere dager.

Området

Festivalområdet er på Gålå Idrettsanlegg, og alle konsertene vil foregå her, i likhet med noen av aktivitetene. Andre aktiviteter vil være i områdene rundt. Innsjekk er godt synlig og i direkte tilknytning til festivalområdet.

Betaling

Vi tar kort på alle våre salgs- og serveringspunkter (Visa og MasterCard).

Festivalbånd

Det er mulig å hente ut festivalbånd fra torsdag 19. juni. Innsjekk åpner kl. 12:00.

Miljø

Vi stoler på at du som gjest på Rondaståk tar hensyn til naturen, og innretter deg etter vanlig «skikk og bruk» når du er i fjellet. Vi er behjelpelige med søppelsekker, og oppfordrer alle til å sortere søppel underveis for å gjøre vår jobb lettere. Vi har egne verter som henter inn sekkene dere fyller. Det vil være egne sekker for restavfall og pant. Når dere forlater teltcampen søndag, så sørg for å rydde ekstra godt rundt dere. Knyt sekkene og sett dem bort til veien.

Ordensregler

• Teltene må slås opp med minimum fire meters mellomrom
• I teltcamp skal det være rolig fra klokken 03.00

Det er ikke lov med åpen ild eller griller (eget område for grilling ved «Kosekroken»).

Ellers oppfordrer vi til å ta hensyn til naboen. Det er alltid hyggeligere og sørge for å ha en blid nabo, enn en å tøye strikken så langt at det blir dårlig stemning!

Dårlig stemning er forresten forbudt på Rondaståk. Er du sur eller har en dårlig dag, så gå deg en fjelltur – vi lover at det hjelper!

Generalpartner 2024

Gullpartnere 2024

Sølvpartnere 2024

Bronsepartnere 2024

Partnere 2024

Nymoen Gartneri