Synne Vo

SPILLER: Torsdag 15. juni
NÅR: kl. 22.00

Under studiene på LIMPI slapp Synne Vo låten «Ikkje tenk på meg» på egenhånd. Den lå over 20 uker på A-listen til P3 og nysgjerrigheten i bransjen spredde seg rundt dette unge pop-talentet fra Gudbrandsdalen. En platekontrakt senere slapp hun singlen «Ett minutt» i januar 2021, som høstet inn terningkast 5 på VG, Ukas låt på P3 og ble A-listet på P1.

Deretter har det bare gått oppover for Synne, som ikke bare utpeker seg som en stødig popartist, men også som en ekstremt talentfull låtskriver. Hun har blant annet skrevet filmmusikk som ble belønnet med nominasjoner til Musikkforleggerprisen, med låten «Gonna Be Alright» for kassasuksessen Børning 3.
Hun har skrevet for mange andre artister, blant annet sammen med Chris Holsten på hans superhit «Smilet i ditt eget speil», som i 2022 vant to priser under Musikkforleggerprisen, «Årets verk» og «Årets mest spilte låt». Låten vant også Spellemann i kategorien «Årets låt» i 2021.

Synne har hatt sin oppvekst i Lesja i Gudbrandsdalen, hvor hun har brukt en god del av livet sitt på musikk. Med sin sjarmerende dialekt, krystallklare vokal og en tematikk de fleste som har vært unge kan relatere til har Synne Vo utmerket seg som en ny, norsk pop-perle!

«Ett minutt» ble brukt i den populære NRK-serien Rådebank, som blåste nytt liv i låten og plasserte seg godt inne på topp-50 listen på Spotify og streamet til GULL. Dette skjedde parallelt med slipp av singelen «Heime», som er en rørende og fin ballade som handler om kjærligheten man har til plassen man er fra. Også den gikk rett inn på Topp 50 fra dag en!

En artist for fremtiden som man definitivt vil både se og høre masse mer fra!

Mye har skjedd siden Synne Vo stod på scena hos oss sist, og vi er såå glade for få henne tilbake.