Hajks selvtitulerte debutplate skaffet dem bred anerkjennelse langt utenfor Norge. Drama – av den mellommenneskelige sorten – er det Hajk er opptatt av på sitt kommende album.

Hajks debutalbum fra 2017 fikk skryt av Astrid S, Sigrid og Kimbra i tillegg til en samlet norsk musikkpresse. Internasjonalt kastet medier som Line of Best Fit, The Independent og Clash Music seg over bandets særegne og uimotståelige poplåter. Med en blanding av analoge og digitale lyder, tidvis programmerte akkompagnement på den ene siden og live band på den andre, tre lead-vokalister og en håndfull gjestemusikere gjør Hajk alt i sin makt for å gjennomføre sine ambisiøse ideer i musikken. 

«For oss handler det også om at vi lengter etter mer medmenneskelighet og naiv kjærlighet i en verden hvor det noen ganger virker som om dette er en mangelvare.» sier bandet om albumtittelen Drama. 

På scenen er Hajk et veloljet musikalsk maskineri full av spilleglede, groove og dynamikk. Du vil få alt fra enkle, men storslåtte ballader til fengende up-tempo poplåter. Vi kan garantere svette, frysninger og at følelsesregisteret vil bli strekt i alle mulige retninger. Gå ikke glipp av Hajk!