Kajander

SPILLER: Lørdag 22. juni
NÅR: TBA

Kajander fikk en pangstart på karrieren med debutsingelen “E du den du vil vær?” i 2016. Låten ga artisten tittelen Ukas Urørt på NRK P3 og ble senere listet på kanalen. Det hele skjedde bare måneder etter at Bendik Kajander og kompisene utviklet idéen til prosjektet hjemme i låven i eksotiske Lofoten.

Sommeren 2016 spilte Kajander på festivaler over hele Norge, før han signerte til Universal Music Norge samme høst. Oppfølgeren «Når e du klar?» ble sluppet i november, og artisten ble igjen listet på NRK P3. 2017 startet med en A-liste på NRK P1 for låten, som også var soundtrack til «Bloggerne» på TV2.

I starten av 2017 imponerte Kajander på bransjefestivalene by:Larm og Trondheim Calling, før “E du som du va?” ble sluppet i mai. Låten la grunnlaget for en fantastisk turnésommer for Kajander. Høydepunktet var VG-lista på hjemmebane i Leknes i juli og Parkenfestivalen i Bodø.
Nå er Kajander klar med sin nye singel, “Naken” – en låt som er både mørkere og mer urban enn hans tidligere utgivelser. Singelen markerer et stilskifte for artisten, og det ventes en rekke nye låter i tiden som kommer.