Det er med tungt hjerte, men samtidig med en stor dose fornuft at vi nå har valgt å ta denne avgjørelsen. Sikkerheten til dere, arrangørstab, frivillige og artister går foran ønske om å skape magiske øyeblikk på fjellet. Slik situasjonen er – og mest sannsynlig også vil være om en drøy måned – så har vi ikke de nødvendige garantiene for å sikre et 100% smittefritt arrangement. Vi føler oss sikre på at vi har tatt det riktige valget, og at de fleste av dere har forståelse og støtter oss i det. 

Vi LOVER å komme tilbake med tidenes ståk i 2022. Vi er i dialog med artistene – og flere har allerede signalisert at de er med oss over til 2022 🎉

Litt praktisk info:

  • Alle som har kjøpt billetter til 2020 eller 2021 kan overføre disse til 2022. Dere kan altså lene dere tilbake, ta en paraplydrink og forholde dere helt i ro.
  • De som evt. ønsker billettene refundert vil selvfølgelig få det. Her trenger vi noen uker på å rigge oss best mulig. Info blir sendt ut på mail og lagt ut her og på hjemmesiden når det er klart. 
  • Dato for billettslipp til Rondaståk 2022 kommer vi tilbake til når vi vet hvor mange refunderte billetter vi kan legge ut igjen for salg. Årets festival var utsolgt.
  • Rondaståk 2022 blir arrangert fra 16.–19. juni.

Tilslutt så vil oss berre si at oss é veldig gla’ti døkk og oss håpe at døkk finn på litt sprell i såmmår – i trygge rammo – utta oss❤️🎉

Mer fra Rondaståk

Aktiviteter

Aktiviteter

Sikre deg plass på din favorittaktivitet!