Staut

SPILLER: Fredag 16. juni
NÅR: kl. 22.00

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Sekstetten har de siste årene turnert flittig for fulle hus Norge rundt, men de har også rukket å slippe tre singler. Den seneste singelen ut, «Leika Like Ved», ble A-listet på NRK P1 og viser at Staut er høy-aktuelle med full rotasjon hos NRK.

Bandets nyeste fullengder «Makalaus» som ble sluppet 4. januar 2019 fikk en sterk femmer i Dagbladet, og er et album som følger opp «Ja» fra 2017, og hvor Aftenposten og Dagbladet var tilsvarende samstemte da de kastet terningene til femmere og de begge kalte albumet for «Feiende flott folkrock».

De spilte på Rondaståk i 2018 og endelig er de tilbake, noe vi vet publikummet vårt er både glade og klare for!

Foto: Torben Olav Wirkestad